Blog, Nieuws

GERUBA BONBONS “Een feestje op je tong”

Nu ook online te bestellen bij Simonlevelt Alkmaar


Onze chocoladeatelier Geruba in Schinnen, tussen de glooiende heuvels van het Bourgondische Zuid-Limburg, is een waar paradijs voor de chocoladeliefhebber. In onze heerlijk geurende werkplaats worden de meest prachtige chocoladecreaties gemaakt door mensen met verstand van zaken en hart voor het vak.

Onze bonbons worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd in ons chocoladeatelier. Geheel volgens eigen receptuur en met oog voor detail. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50 soorten ambachtelijke bonbons, chocoladetruffels en kogels. Elke bonbon brengt een geheel eigen smaaksensatie met zich mee die smelt op je tong. Laat je verleiden.

Uitpakken met bijzondere smaken

Naast de welbekende bonbons die eenieder kunnen behagen, creëren we maar al te graag verrassende smaakcombinaties met minder voor de hand liggende ingrediënten. Zo experimenteren we maar al te graag met regionale producten en knallende smaakmakers die een geheel nieuwe bonbonbeleving met zich meebrengen. Onze lokale toppers zijn bonbons met Els la Vera, Druim van Mestreech thee en Canisius appelstroop. In ons rijtje met onverwachte smaakprikkels vind je onder andere de frisse combinatie van yoghurt en limoncello, de magische combinatie van chocolade en liquor 43 en de kruidige kick van cardemon.

GERUBA CHOCOLADE | GENIETEN MET EEN ZACHTE G!

Met een simpele klik kunt u uw favoriete Geruba bonbons kiezen en bestellen. Wij zorgen dat uw bonbons de goed verpakt bij u word bezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *