Blog

Ontdek de smaken uit het Verre Oosten

Net terug van vakantie maar reis je graag nog verder? Waan je deze herfst in het Verre Oosten met onze limited edition koffie- en theespecialiteiten. Speciaal voor dit najaar zijn wij op zoek gegaan naar de rijke, pure smaken uit de oriënt. Je vindt deze biologische koffie- en theesoorten terug in onze limited selectie. Verrijk jouw eigen koffie- en theeritueel en probeer eens wat anders. Deze smaken zijn stuk voor stuk het ontdekken waard. 

Yunnan Emperor

Unieke limited edition theesoorten
Deze koffie- en theesoorten zijn limited editions en alleen deze herfst te verkrijgen. Ga voor de bijzondere groene thee Green Jungle Tiger, de mooie oolong thee Black Snake Oolong of de prachtige uitziende zwarte thee Golden Monkey. Drie unieke en pure theesoorten die zeker in de smaak vallen bij theeliefhebbers. 

Speciale en bijzondere koffies uit het Verre Oosten
Voor de koffiedrinkers hebben wij twee limited edition koffies gevonden. Ontdek de Chinese koffie Yunnan Emperor met zoete en fruitige tonen of juist de keizerlijke Golden Empress met een rijke en vol romige body en een lange intense nasmaak. Een favoriet die je zeker wil uit proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *